Læserbrev: Buhl bekræfter angreb på velfærd

Venstres forhenværende spydspids, Anders Buhl-Christensen, bekræfter i sit seneste læserbrev, at han og Venstre, hvis de kommer til magten, vil flække spareøksen i børn, skoler og ældre.

Venstre vil nemlig hellere bruge pengene på prætentiøse prestigeprojekter.

Buhl-Christensens læserbrev er et studie i at snakke udenom. Således forholder den forhenværende borgermesterkandidat sig ikke til, at prisen for Venstres drømme om asfalt og tjære skal betales af børnene i vuggestuer og børnehaver, eleverne i skolerne og de ældre, som har brug for hjælp til rengøring og pleje.

I stedet lægger han et røgslør over debatten ved at blæse til angreb på min person.

At han og Venstre ikke stikker hænderne i substansen – men i stedet slår ud efter manden – bekræfter bare pointen. For ellers kunne han og Venstre jo bare pege på, hvor de vil finde pengene til de milliard-dyre trafikprojekter. Det gør de imidlertid ikke. Måske fordi de frygter, at borgerne i Randers slet ikke er enige med Venstre i, at asfalt og tjære er vigtigere end børn, skoler og ældre.

I SF er vi ikke i tvivl. Vi vil ikke være med til at smide milliarder efter asfalt og tjære, når det er børn, skoler og ældre, som skal betale regningen.

Bragt i Randers Amtsavis den 25. juni

Skriv en kommentar